locație

Unde ne aflăm ?

Asociația Bucuria Copiilor are sediul în România, jud. Timiș, Comuna Topolovățu Mare, Sat Cralovăț, Str. Principală, nr. 133-135, având cod fiscal 17478108.

Pe teritoriul țări noastre, satul Cralovăț este situat în zona dealurilor Lipovei, la o distanță de aproximativ 45 Km de municipiul Timișoara.

DSC09848-1

Fructe și legume proaspete

În locația noastră avem peste 200 de pomi fructiferi, care produc:  prune, cireșe, vișine, nuci, pere, mere, piersici, caise și scorușe. Avem și o grădină de căpșuni și una de zarzavaturi. De asemenea, cumpărăm în fiecare vară, legume proaspete, de la țăranii producători care le cresc fără erbicide și insecticide. Toate acestea sunt servite participanților, iar ei se pot bucura de mâncare sănătoasă.

Mâncare gustoasă

O altă facilitate oferită de asociație, este mâncarea delicioasă  gătită de o bucătăreasa profesionistă; cum ar fi friptură, paste, pizza, shaorma etc. Toate sunt preparate în condiții de igienă optimă și cu alimente proaspete.

Condiții excelente

Sediul Asociației Bucuria Copiilor este compus din 4 clădiri, dintre care 3 sunt folosite pentru uzul participanților. Dispunem de 70 de locuri de cazare, fiecare dormitor vine cu baie proprie și e ocupat de maxim 4 persoane.  Avem o sală de mese spațioasă, și mai multe săli de activității. Clădirile sunt întreținute foarte bine, iar în timpul utilizării, se face curățenie în fiecare zi, de către persoane specializate.

Translate