implică-te

Asociația Bucuria Copiilor este o organizație non-profit, iar pe parcursul anilor, diverse persoane au investit bani pentru a înființa asociația și sediul. În prezent, desfășurarea proiectelor depinde doar de donații, și nu putem funcționa fără ajutor financiar.

Totul a pornit din dorința de a crea ceva mai mare decât noi, care să aibă un impact și să aducă o schimbare. Astfel proiectele noastre se bazează pe ajutorul și susținerea pe care o oferim cat mai multor persoane din întreaga țară.

Dacă crezi în acest proiect și vrei să contribui și tu; poți face asta în diverse moduri:

Acesta este bugetul pentru proiectul „Vara copiilor”, așa poți observa ce costuri trebuie să acoperim noi pentru participarea unui singur copil. Dacă dorești poți acoperi o parte din acest buget, sau întreaga suma de 300 de ron. Așadar oferi șansa unui copil să se bucure de o săptămâna în care va învăța lecții despre formarea caracterului, va cunoaște alți copii de vârsta lui și își va consuma energia cu o multitudine de jocuri și ateliere.

prin PayPal sau card bancar

prin Revolut

3,5% din impozitul pe care statul îl reține

Cont bancar: Asociația Bucuria Copiilor
Banca: BRD – Groupe Societe Generale
SWIFT: BRDEROBU
Adresa Băncii: nr. 1, str Socrates, Timișoara, România
Telefonul Băncii: +40-256-302089
Contul IBAN în LEI: RO50BRDE360SV79045013600

Vrem să mulțumim în mod special lui Jean S. pentru dărnicia și dedicarea în proiectele asociației, pe parcursul a 20 de ani !

Translate